avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale proiectul de lege start up
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

proiectul de lege start up

As dori sa aflu daca acest proiect a fost promulgat si publicat in MO

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 12:01, 11 Februarie 2011
Ordonanta de Urgenta nr. 6/2011 pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 103, din 9 februarie 2011.

Microintreprinderile aflate sub incidenta Ordonanta de Urgenta nr. 6/2011 sunt organizate sub forma juridica de societate comerciala cu raspundere limitata, sunt identificate sub denumirea ,, societate cu raspundere limitata - debutant" sau abrevierea ,, SRL -D" si inmatricularea lor in registrul comertului este scutita de plata tuturor taxelor.
In sprijinul intreprinzatorilor, pe pagina de Internet a Oficiului National al Registrului Comertului( www.onrc.ro), la sectiunea ,, Formalitati". a fost afisat Pct. 1 bis - Documente necesare pentru inregistrarea in registrul comertului, inregistrarea fiscala si autorizarea functionarii societatilor cu raspundere limitata - debutant( srl-d), iar la sectiunea ,, Formulare" a fost afisat modelul declaratiei prevazute la art. 2, alin. (1) lit. d) din ordonanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d voionm voionm buna ziua, as vrea sa ma apuc de un srl-d. ce ar trebui sa stiu? legislativ,finantari etc si de unde as putea lua toate aceste informatii? sunt cazuri ... (vezi toată discuția)
Infintare srl-d racnea racnea Buna seara eu vin prin programul 2011(bani petru tineri si nu stiu cum sa infintez un srl-d care asa trebuie sa se cheme si din cate am intelesc costul pentru ... (vezi toată discuția)
Facilitati firme nou infiintate ancaciu ancaciu ce facilitati au firmele nou infiintate :impozit pe profit ,viramente salarii (vezi toată discuția)