avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Renuntare la concediu crestere copil 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Renuntare la concediu crestere copil 2 ani

Buna,

In momentul de fata sunt in concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani (care va expira in 02.2012).

Daca mi-am gasit un alt loc de munca ce ar trebui sa fac? trebuie sa merg sa-mi depun demisia la angajatorul la care sunt cu CM in suspendare acum?

Si daca, de ex . peste cateva luni decid sa ma intorc in concediu de crestere pana la expirarea lui, pot face acest lucru?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 11 Februarie 2011
puteti oricand cere reintoarcerea in campul muncii. daca vreti sa demisionati tb sa respectati niste termene de 10 zile...
1. Faceti cerere de reluarea a activitatii si in acelasi timp si de incetare a raportului de munca , prin demisie sau cu acordul partilor.

2. Daca doriti sa va intoarceti in CCC , o puteti face pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in timpul concediului de crestere copil Claudia Carmen Claudia Carmen Buna seara! As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva. Momentan inca sunt in concediu de crestere copil, dar am gasit un alt loc de munca unde vreau sa ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediul de ingrijire a copilului v_ildiko v_ildiko Buna ziua, Sunt o mamica in concediu de crestere a copilului, care va expira in 5 luni. as vrea sa ma intorc la servici dar se pare ca angajatorul vrea sa ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din concediu de maternitate ioanadolean ioanadolean am o intrebare: fiind in concediu de maternitate cu cat timp trebuie sa anunt inainte ca ma intorc la servici?exista o data sau o perioada in care sunt ... (vezi toată discuția)