Da, terenul este valabil #-o, dupa cum zice domnul andymaurul! Din pacate vanzarea e nula si nici macar nu puteti duce martori pentru ca proba cu martori e oprita pentru a proba acte juridice cu valori mai mari decat 250 de lei
Uite care-i treaba domnule andymaurul, postul trebuie sa fie intemeiat pe argumente pentru ca ... asa zice regulamentul de postare
iar art. 1191 Cod civ. zice: Dovada actelor juridice al caror obiect are o valoare ce depaseste suma de 250 lei, chiar pentru depozit voluntar, nu se poate face decat sau prin act autentic, sau prin act sub semnatura privata.
Data viitoare cand mai scrii prostii sa faci bine si sa te chinui sa le si argumentezi pentru ca altfel le sterg si te propun pentru banare ... si nu te priveste ceea ce ascult cate vreme nu are legatura cu argumentele mele. Daca vrei sa ma combati ... combate argumentele nu ceea ce crezi dumneata despre persoana mea. Daca ascult Parazitii inseamna ca-s tampit? Haaaa? Vade retro sau ... vorba celor de la Parazitii "Citeste o carte!"
si daca se gaseste aceea chitanta atunci inseamna ca dovedesc vanzarea prin chitanta insasi si pot sa uzez si de interogatoriul celui de la care am cumparat.
este corect asa ceva?