MirceaSCALAT a scris:
.......................................................................................................................................
In cazurile de neonorare a obligatiilor fiscale de cãtre o persoanã fizicã ca subiect de drept civil se aplica intotdeauna normele de DREPT CIVIL.
In cazurile de neonorare a obligatiilor fiscale de cãtre o persoanã fizicã ca subiect de drept fiscal se aplica intotdeauna normele de DREPT FISCAL.
............................................................................................................................................
Va multumesc ! Deci esenta e urmatoare : ii datorez lui Gheorghe, un amic, 5000 de lei. Nu i-am restituit, ma citeaza in fata unui magistrat si ne judecam mult si bine. Sunt subiect de drept civil ! Datorez finantelor 50 de lei, imi blocheaza conturile, imi iau banii din cont, este aproape o certitudine ca daca am cinci conturi vor lua bani din fiecare cont! Nu sentinta, nu nimic, ''actiunea'' finantelor exclude cenzura vreunui magistrat ! Da, dar sunt subiect de drept fiscal !.
Cu stima,