ContSters84919 
	    	Utilizator

ContSters84919 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 diana87	                   

buna ziua! am si eu o nelamurire in legatura cu vanzarea unui apartament care este pe numele parintilor, iar unul dintre ei este decedat de 3 ani si nu am ... (vezi toată discuția)
	                    diana87	                   

buna ziua! am si eu o nelamurire in legatura cu vanzarea unui apartament care este pe numele parintilor, iar unul dintre ei este decedat de 3 ani si nu am ... (vezi toată discuția)

Barzote	                   

Buna ziua,
Tatal meu a decedat in anul 2006 iar bunica dupa tata a decedat in 2023 .
In ce ordine trebuie sa fac succesiunile ? Prima dupa tata sau dupa ... (vezi toată discuția)
	                    Barzote	                   

Buna ziua,
Tatal meu a decedat in anul 2006 iar bunica dupa tata a decedat in 2023 .
In ce ordine trebuie sa fac succesiunile ? Prima dupa tata sau dupa ... (vezi toată discuția)

Gratiela Ratiu	                   

Va rog sa-mi dati si mie niste sfaturi si opinii privind \"siguranat \" cumpararii unei masini.
masina in cauza este a sotiei supravietuitoare, care are ... (vezi toată discuția)
	                    Gratiela Ratiu	                   

Va rog sa-mi dati si mie niste sfaturi si opinii privind \"siguranat \" cumpararii unei masini.
masina in cauza este a sotiei supravietuitoare, care are ... (vezi toată discuția)