ContSters160568 
	    	Utilizator

ContSters160568 
	    	Utilizator	    

Iulia Malis Popa 
	    	Consilier juridic

Iulia Malis Popa 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 ENGFULL	                   

am obtinut o ordonanta de plata in temeiul OUG 119 /2007
  dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face cerere de anulare , solicit instantei ... (vezi toată discuția)
	                    ENGFULL	                   

am obtinut o ordonanta de plata in temeiul OUG 119 /2007
  dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face cerere de anulare , solicit instantei ... (vezi toată discuția)

Lorennalivia	                   

BUNA ZIUA,
O intrebare: mi s-a admis o cerere privind oug119/2007, cu mentiunea: CU DREPT DE CERERE IN ANULARE PT. DEBITOR IN 10 ZILE. Debitorul nu a formulat ... (vezi toată discuția)
	                    Lorennalivia	                   

BUNA ZIUA,
O intrebare: mi s-a admis o cerere privind oug119/2007, cu mentiunea: CU DREPT DE CERERE IN ANULARE PT. DEBITOR IN 10 ZILE. Debitorul nu a formulat ... (vezi toată discuția)

bluejazz	                   

Buna Ziua.Am si eu o nelamurire pe care sper sa o rezolv aici.
O hotarare data in baza OUG 119/2007 in favoarea creditorului, poate fi executata in situatia ... (vezi toată discuția)
	                    bluejazz	                   

Buna Ziua.Am si eu o nelamurire pe care sper sa o rezolv aici.
O hotarare data in baza OUG 119/2007 in favoarea creditorului, poate fi executata in situatia ... (vezi toată discuția)