avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

asociatia de proprietari

Va rog lamuriti-ma in urmatoarea`problema:
O asociatie de proprietari care are 3 angajati cu conventie civila , dintre care 2 pensionari si unul angajat si la o alta societate, completeaza declaratia unica 112 sau declaratia 100 conform noului formular din 2011.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 11:59, 16 Februarie 2011
Completarea declaratiilor se face pe baza contributiilor datorate...vedeti care sunt acelea si in care declaratie se incadreaza.
@angimm,
Care sunt "contributiile datorate" in cazul expus mai sus? Adica pentru venituri obtinute in baza conventiilor civile pentru persoane care nu au ca unica sursa de venituri aceste conventii! Ce obligatii are asociatia?
Si "in care declaratie se incadreaza" dupa parerea dv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionari adminibuc adminibuc am preluat acest paragraf din ghidul asociatilor de proprietari 2013 imi puteti spune la ce se refera cand spune ca nu se va retine contrib.soc. ( o ... (vezi toată discuția)
Despre angajari de pensionari in functii in ap oret20 oret20 Revin cu intrebarea mea, pe acesta tema deoarece informatiile pe care le am sunt contradictorii. Ce obligatii financiare are Asociatia de Proprietari pentru ... (vezi toată discuția)
Cass,pentru administrator imobile la asociatie de proprietari,pensionar fratila mihaela fratila mihaela Am primit o Decizie de impunere a CASS, pe perioada2010-2012 . In martie 2011, As.de proprietari a solicitat relatii la CASS , privind obligatiile de plata. ... (vezi toată discuția)