avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducerea unui autoturism avand montat un motor care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducerea unui autoturism avand montat un motor care nu a fost verificat de RAR

conducerea unui autoturism pe drumurile piblice avand montat un motor care nu a fost verificat de catre rar constituie infractiune?la ce articol se incadreaza?
Cel mai recent răspuns: dny Daniel , utilizator 23:16, 14 Februarie 2011
Nu este absolut nici o infractiune,nici macar contraventie nu stiu daca este.Motorul este o piesa de schimb care normal trebuie omologat dar nu o sa va verifice nimeni la motor daca a fost schimbat sau nu,doar in cazul vanzarii trebuie omologat de noul proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motor cielo schimbat mircea111radu mircea111radu Buna seara! Am si eu o intrebare am schimbat motorul de pe un autoturism cielo pentru ca consuma ulei si intretimp mi-a expirat butelia de gpl, am schimbato ... (vezi toată discuția)
Rar nu face omologare pe motor schimbat (motorul e piesa de schimb, unde e problema?) IdaTuning IdaTuning Buna ziua, astazi am fost la registru sa perfectez actele pentru o masina care urma sa o vand (ford mondeo) masina a fost cumparata personal de mine si din ... (vezi toată discuția)
Legalizare autoturism cu motor schimbat Mihnea_R Mihnea_R Buna ziua, sper ca am ales corect sectiunea. Intrebarea mea: Care sunt demersurile pentru a putea sa circul in mod complet legal cu o masina din anul 1980, ... (vezi toată discuția)