avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Buton inactiv
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Buton inactiv

Am pus ieri o intrebare la sectiunea Expertize judiciare si observ ca butonul rosu " Fii primul care raspunde" nu este activ in cazul meu. Din acest motiv nici nu cred ca mi se poate raspunde. Va rog sa verificati si imi cer scuze daca gresesc eu .Chiar am nevoie de un raspuns urgent fiindca am un avocat f.ocupat ,la sute de km.distanta cu care iau f.greu legatura. Multumesc
Cel mai recent răspuns: racu aurora , utilizator 15:45, 15 Februarie 2011
Buna dimineata,

E normal sa nu fie activ in cazul dvs, deoarece nu dvs ar trebui sa dati raspunsul. Oricine altcineva priveste pagina respectiva, insa, vede butonul in cauza.

O zi frumoasa.
Multumesc mult pt.lamurire.Sunt de profesie filolog si e mai greu cu partea tehnica.Si e prima data cand incerc sa obtin un raspuns pe forum.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari 11 ianuarie 2010 pianistul pianistul Am relansat prima pagina de forum ( http://www.avocatnet.ro/content/forum ). Modificarile nu sunt finale si nici definitive, vom continua sa aducem ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Lipsa mai multe raspunsuri pe pagina cassy cassy buna dimineata! de cateva zile, de cate ori dau la cautare in casuta de sus cautare personalizata (cea cu butonul rosu, vizibil) nu imi mai apare pe pagina ... (vezi toată discuția)