avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Model cerere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Model cerere

Buna ziua, vreau sa fac o cerere pentru inchirierea unui spatiu in incinta primariei. Ma puteti ajuta cu vreun model ? Va multumesc mult.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ramonaovi30 , utilizator 11:25, 2 Octombrie 2018
Catre Primaria Municipiului....

Subsemnatul XXX asociat al SC cu sediul in ... J/... CUI .... doresc sa inchiriez un spatiu la parterul/etajul din incinta primariei in vederea desfasurarii activitatii de ....
Mentionez ca ofer o chirie de 000 lei/luna.

Cu stima,
Buna ziua ,,vreau sa infintez un pfa ,,dar imi trebuie inchiriat un spatiu,,,vreau sa stiu cum se complecteaza un spatiu de inchiriere cu persoana care detine acest spatiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu sediu social Conrad Conrad Buna ziua, As dori sa infiintez un srl insa am nevoie de un spatiu care sa fie sediu social . Acum vine intrebarea: Eu in momentul in care inchiriez spatiul ... (vezi toată discuția)
Spatii comune bloc(uscatorii+spatii comune pe etaj) marinsas marinsas Buna ziua, am urmatoarea problema. vecinul de la parter nu vrea sa elibereze uscatoria de la parterul blocul pe motiv vrea sa i se repartizeze spatiu la una ... (vezi toată discuția)
Cmi inchiriaza spatii pentru cabinete medicale gabiclenciu gabiclenciu CMI are sediul intr-o vila cu etaj.D-nul doctor vrea ca celelalte spatii de la parter sa le inchirieze pentru cabinete medicale , iar etajul sa ramana ... (vezi toată discuția)