Conrad 
	    	Utilizator

Conrad 
	    	Utilizator	    

Denisa Stanca 
	    	Avocat

Denisa Stanca 
	    	Avocat	    

Conrad 
	    	Utilizator

Conrad 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 carmen silva	                   

Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar.
Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)
	                    carmen silva	                   

Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar.
Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)

luciano55	                   

Buna seara
As dorii sa imi deschid si eu un magazin  mixt,unde sa vand tigari bauturi alcolice/nonalcolice fara carnuri si mezeluri!
Am tot citit pr net si ... (vezi toată discuția)
	                    luciano55	                   

Buna seara
As dorii sa imi deschid si eu un magazin  mixt,unde sa vand tigari bauturi alcolice/nonalcolice fara carnuri si mezeluri!
Am tot citit pr net si ... (vezi toată discuția)

mliviubv	                   

Buna ziua as dori sa infintez sediul social pentru un srl-d intr-un spatiu pe care il inchiriez de la asociatia de proprietari as dori sa stiu daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    mliviubv	                   

Buna ziua as dori sa infintez sediul social pentru un srl-d intr-un spatiu pe care il inchiriez de la asociatia de proprietari as dori sa stiu daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)