avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere spatiu sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere spatiu sediu social

Buna ziua,
As dori sa infiintez un srl insa am nevoie de un spatiu care sa fie sediu social . Acum vine intrebarea: Eu in momentul in care inchiriez spatiul il inchiriez pe numele meu de persoana fizica findca firma inca nu este infintata tocmai findca nu am sediu social , cum voi putea trece ca sediu social al firmei imobilul pe care l-am inchiriat ca persoana fizica ? sau care ar fi procedura corecta in vederea inchirierii unei locatii care sa imi serveasca ca sediu social ? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 16:40, 25 Martie 2014
Mai intai infiintati firma pentru a avea personaliutate juridica si un nume iar sediul social il faceti la dvs. acasa . Apoi cu stampila si certificat de inmatriculare incheieti contractul de inchiriere unde va fi punctul de lucru pe care il veti declara de asemenea la registrul comertului. Angajati un avocat care se va ocupa de aceste acte . totul dureaza maxim doua saptamani.
nu doresc sa fie sediul social locuinta mea. tocmai din acest motiv intrebam cum sa procedez cu sediul social daca vreau sa fie unul inchiriat
Contractul de inchiriere se va incheia cu SC X SRL, in curs de infiintare, reprezentata prin administrator Y.
Si odata obtinut contractul de inchiriere se va atasa la restul dosarului de infintare a firmei da? Va multumesc
Da. Fara acel contract pentru sediul social nu se va infiinta societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Cumparare firma srl luciano55 luciano55 Buna seara As dorii sa imi deschid si eu un magazin mixt,unde sa vand tigari bauturi alcolice/nonalcolice fara carnuri si mezeluri! Am tot citit pr net si ... (vezi toată discuția)
Sediu social in spatiu inchiriat de asociatie de proprietari mliviubv mliviubv Buna ziua as dori sa infintez sediul social pentru un srl-d intr-un spatiu pe care il inchiriez de la asociatia de proprietari as dori sa stiu daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)