Buna seara
Multumesc din toata inima =D> pentru raspunsurile prompte pe care le-am primit din partea d-voastra.Dar :-/ in continuare am o mare mare nedumerire si anume : am incheiat cu mama mea un contract de intretinere cu drept de uzufruct viager unde #-o notarul la care am incheiat contractul ne-a confirmat ca este singurul act care nu poate fi atacat de nimeni inafara de mama mea, pana aici toate bune si frumoase :D dar :"> reprezentantii bancilor au sustinut tocmai contrariul :O si anume ca aceasta forma de contract este cel mai usor atacabil :-/ ,nu stiu acuma cui sa dau crezare?!?
Cu mii de multumiri.
ms ms ms si inca ceva credeti ca mai bun era un contract de vanzare cumparare cu clauza decat contractul de intretinere si se mai pote schimba ct d intr intrun contr van cump ms!si ce costuri ar mai fi?
Tatal meu a incheiat cu bunicul meu un contract de intretinere, bunica fiind deja decedata si dupa ea s-a facut succesiunea.Toate obligatiile au fost indeplinite pe timpul vietii bunicului si costurile inmormantarii au fost suportate de catre noi fratele tatalui meu a contribuit putin.Pe timpul vietii bunicului, fratele tatalui meu l-a vizitat foarte putin la fel au facut si copii si sotia acestuia.Tin sa precizez ca locuim in acelasi bloc.Acum ca bunicul a murit de un an si cateva luni am primit o somatie de chemare in instanta ca sa se rezolutioneze contractul de intretinere.
Am citi undeva de rezerva succesorala.Aici se aplica?Mentionez ca fratele tatalui deja are o parte dupa succesiunea bunicii.
Astept orice raspuns sau sfat venit din partea dumneavoastra.
Drept la mostenire
mary222
am si eu o intrebare tatal meu a decedat a mai ramas mama iar acum am aflat ca parintii mei au intocmit cu fratele meu un contract de intretinere cu drept de ... (vezi toată discuția)
Dezmostenire
casandra_codau
buna seara!am si eu o problema...in urma cu cativa ani bunica si-a impartit averea...fiului cel mic i-a dat casa printr-un contract de mostenire...de atunci si ... (vezi toată discuția)