avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un farmacist poate lucra intr- o farmacie dar si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un farmacist poate lucra intr- o farmacie dar si intr-o drogherie in acelas timp?

adica vreau sa spun - un farrmacist care lucreaza intr-o farmacie ( nu e diriginte) poate sa-si deschida o drogherie sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Katryna , utilizator 12:35, 8 Aprilie 2011
Un farmacist poate infiinta o drogherie, indiferent daca detine sau nu functia de farmacist sef in vreo farmacie. Singura restrictie stipulata de lege este cea legata de detinerea functiei de farmacist sef in doua farmacii simultan. Poate lucra in continuare in farmacie, poate lucra si in drogherie, noul cod al muncii nu restrictioneaza asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Farmacie iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, as dori sa imi deschid o farmacie ...ma puteti ajuta cu cateva detalii...care sunt regulile pt ati deschide o farmacie? trebuie sa ai studii in ... (vezi toată discuția)
Drogherie prodan eugen prodan eugen Doresc sa deschid o drogherie in mediul rural. va rog sa-mi spuneti daca poate fi infiintata ca PF, AF, intreprindere individuala, PFA sau doar ca SRL [ avand ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionara si m_am angajat intr_o drogherie, detinand functia ... daneluta daneluta Sunt pensionara si m_am angajat intr_o Drogherie, detinand functia de farmacist sef.Autorizatia de funtionare este pe numele meu.Doresc sa demisionez din ... (vezi toată discuția)