Diana Persa a scris:
Si dvs. puteti aduce probe ca sa demonstrati ca ati avut o contributie mai mare la achitarea apartamentului bun comun decat sotul dvs- ordine de plata, chitante, martori, inclusiv copia cartii de munca daca ati avut venituri mai mari. Cine a fost titularul creditului, doar dvs. sau ambii soti?
Doar astazi am revazut mesajele, multumesc tuturor. Titularul creditului am fost eu; ratele mi s-au retinut lunar pe statul de plata si in privinta asta m-am asigurat cu o adeverinta de la firma care atesta acest lucru, deoarece arhivele CEC-lui s-au distrus din cauza inundarii si am fost nevoita sa apelez la firma unde lucrez. Deci probe pot aduce, fara chitante, pentru ca retinandu-se pe statul de plata nu am avut chitante.
De asemenea am copia cartii de munca, inclusiv si pe cea a fostului sot. Partea proasta este ca pana in 1990 salariile noastre au fost aproximativ la fel, dar dupa 1990 eu am castigat mai mult, pe deasupra 2 ani de zile am lucrat pe langa cele 8 ore, inca 4 ore la o alta firma.
Dar chiar daca am castigat aproape la fel, el nu mi-a dat bani in casa, doar cand avea chef. Am intrat in datorii, cu imprumuturi de la CAR de multe ori, ca sa pot plati cheltuielile mai mari.
Stiu ca va trebui sa dovedesc ca si-a cheltuit banii cu prietenii si cu bautura.
Cred ca rudele nu pot fi citate ca martori, nu-i asa? Multi prieteni nu ne-au intrat in casa, tot din cauza lui. Dar am 2, 3 colege bune de serviciu carora le-am povestit de-a lungul anilor prin ce treceam. Cred ca ele vor fi deajuns.
Am impresia ca nu ma voi lega de masina, ci voi cere un procent mai mare din valoarea casei. Ce ma sfatuiti? Ce procent as putea cere din valoarea casei? Se va lua in considerare munca in gospodarie si cresterea copiilor? Am vazut pe unele forumuri ca unii judecatori iau in considerare acest fapt.
Va multumesc inca o data.