Pe data de 1.05.2007 am fost implicat intr-un accident, minor, de circulatie, din vina mea soldat cu avarierea usoara a celor 2 masini. Toate bune si frumoase la vremea respectiva, masina era de la firma unde lucram, avea RCA, dupa ce am petrecut 6 ore la Accidente Usoare si s-a stabilit ca eu am fost vinovat s-au facut copii de pe asigurari si m-am dus frumusel acasa fara sa-mi mai pese de accident pentru ca totul era OK din partea mea, din mom. ce aveam asigurare. Acum problema este ca, dupa aproape 4 ani (in mai putin de 3 luni), am primit o citatie in calitate de intimat - intervenient in procesul celor 2 societati de asigurare.
Intrebarea este ... sunt nevoit sa ma prezint la proces ?
Calitatea de intervenient nu va acuza si nu va obliga cu nimic. E bine sa va prezentati doar pt a confirma ca expunerile din dosarul de dauna sunt asa cum s-au scris, ca declaratiile va apartin si evenimentul s-a produs asa cum ati declarat.
Accident rutier
gigel_78
in data de 10 .02 .2011 am avut un accident de circulatie in urma caruia am avariat un autoturismmarca matiz.. el a franat brusc si eu am intrat in el. ... (vezi toată discuția)