Nu am intrat inca in posia deciziei din recurs, termenul fiind recent. Am vazut solutia pe portalul instantei. Am intrebat sa stiu la ce ma pot astepta. Multumesc pentru raspuns.
Ce se intampla in cazul in care se depune o cerere de recurs cu specificatia ca motivele de recurs vor fi depuse printr-un memoriu separat, aceste motive nu au fost depuse, recurentul nu se prezinta in sedinta, insa instanta admite recursul si modifica sentinta initiala - Irevocabil?
Stiam ca daca nu sunt indicate motivele de recurs recursul poate fi chiar anulat. E o situatie normala admiterea unui recurs fara motivatie specificata clar?
Am si eu o problema de genul : recurs declarat in termenul legal si motivat dar.... semnatura nu este a reprezentantului legal al recurentului. Am determinat ca specimenul de scris coincide cu scrisul avocatului. Se poate invoca nulitatea recursului si sa defaimez inscrisul ca fiind semnat de avocat? Ca daca avea contract trebuia sa semneze sc... prin avocat si sa semneze cu semnatura lui si stampila cabinetului de avocatura.