avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Garantii debitorului falit
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Garantii debitorului falit

Ce parere aveti despre executarea silita a garantilor debitorului impotriva caruia s-a declansat procedura insolventei? Si in general despre recuperarea de catre creditorii garantati a creantelor lor pe parcursul procedurii...
acum am inteles mai bine. creditorii debitorlui falit pot cere executarea garantiilor, insa nu in cadrul procedurii insolventei ci in temeiul titlului executor pe care-l au impotriva debitorului aflit/garantilor. asa cum am mai spus executarea garantilor in cadrul procedurii falimentuli ar conduce la situatia inechitabila prin care garantul nu poate veni in regrs impotriva firmei, or acest drept este de esenta garantiilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita acirolf acirolf Am detinut calitatea de asociat si administrator impreuna cu alte 4 persoane intr-o firma care a intrat in insolventa si ulterior in faliment(2010).Firma a ... (vezi toată discuția)
Executare silita ipoteca rang 3 kenzor kenzor Buna ziua. Numele meu este Aura,si am garantat cu imobilul meu inprumutul unui SRL aflat acum in stare de insolventa ,banca a emis un ordin de executare ... (vezi toată discuția)
Executare silita credite credite Am o firma care este in insolventa, in Tribunal. Pe firma au fost active. Lichidarea nu s-a terminat. Banca a inceput in paralel sa-mi execute un imobil ... (vezi toată discuția)