avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Documentatie privind organizarea concursului pentru ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Documentatie privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de secretar intr-o comuna

buna ziua. ma poate ajuta si pe mine cineva cu o documntatie completa privind organizarea concursului pentru postul de secretar al unei comune? va rog e urgent ..caci a iesit la pensie actualul secretar si trebuie sa organizam imediat concurs.
va multumesc anticipat.
daca aveti documentatia in format word ma puteti contacta la adresa mariana3040@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:13, 6 August 2011
contactati obligatoriu Agentia Nationala a Functionarilor Publici- veti primi toate instructiunile
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
aianaa, utilizator
A.N.F.P-ul organizeaza acest concurs de ocupare a functiei publice de conducere .
L-o organiza ANFP-ul, dar bibliografia o stabileste primaria. Ca si reprezentantii in comisia de concurs si in cea de solutionare a contestatiilor, din partea institutiei publice respective (ANFP-ul isi desemneaza reprezentantii proprii).
Din cate imi mai aduc eu aminte, am trimis la ANFP o adresa cu intentia de organizare a concursului, cu propunerea de bibliografie, am numit reprezentantii primariei in cele doua comisii...
De ce va grabiti sa organizati concurs. Primarul poate transmite ANFP-ului propunere de promovare temporara a unui functionar din cadrul primariei care indeplineste conditiile specifice pentru ocuparea postului. Peste 6 luni se mai solicita o prelungire din partea ANFP si a trecut anul. Intre timp se modifica legea 188/1999 si mai mult ca sigur la comuna va organiza concursul. ANFP -ul o sa va trimita pe cineva care a ocupat postul prin concurs iar primarul s-ar putea sa nu il accepte.
Va rog sa-mi spuneti daca este obligatoriu ca primarul unei comune sa solicite la A.N.F.P.-Bucuresti organizarea concursului pentru functia de secretar primarie ,dupa expirarea celor 6 luni de interimat?? va rog sa precizati cadrul legal..Va multumesc anticipat..

Alte discuții în legătură

Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna? bogdanmarinela bogdanmarinela Cine organizeaza concursul pentru ocuparea unui post vacant de secretar comuna si ce trebuie sa faca Primaria? (vezi toată discuția)
Demisie secretar comuna functionarash functionarash care este procedura demisiei unui secretar de comuna, mai detaliat? (vezi toată discuția)
Secretar comuna cosminic cosminic in cazul in care la concursul ptr ocuparea functiei de secretar cumuna niciun cuncurent nu a fost admis cand se va mai scoate postul la concurs si de catre ... (vezi toată discuția)