avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda contraventionala

BUNA ZIUA,
SUNT DIN CLUJ-NAPOCA DE MESERIE TAXIMETRIST.LA INCEPUTUL ACESTEI SAPTAMANI AM FOST SOLICITAT SA FAC O CURSA PANA LA SUCEAVA SI INAPOI CU DOUA PERSOANE.AM MERS CU MASINA PERSONALA PENTRU CA MI SE TERMINASE PROGRAMUL DE MUNCA SI TREBUIA SA LAS MASINA DE TAXI COLEGULUI.CEI DOI NU MI-AU SPECIFICAT EXACT PENTRU CE MERG ACOLO SI CE VOR SA LE TRANSPORT.AJUNSI ACOLO AU PUS IN PORTBAGAJUL MASINII MELE 3 SACI.EU NU M-AM GADIT DESPRE CE POATE FI VORBA MAI ALES DUPA UN DRUM LUG SI OBOSITOR CREZAND CA PROBABIL SUNT CEVA HAINE SAU ALTCEVA.AJUNSI IN CLUJ AM FOST RUGAT SA LAS MARFA IN MASINA MEA PENTRU O JUMATATE DE ORA TIMP IN CARE CEI DOI TREBUIAU SA MEARGA UNDEVA IAR EU LE AM ASTEPTAT IN FATA CASEI MELE DE UNDE TREBUIAU SA SI IA CE AVEAU IN PORTBAGAJUL MASINII.AJUNS IN FATA CASEI AM FOST OPRIT DE O MASINA A POLITIEI RUTIERE CARE MI AU SOLICITAT ACTELE.ACESTEA FIIND IN REGULA MI-AU SOLICITAT SA LE DESCHID SI PORTBAGAJUL MASINII.EU LINISTIT FIIND PT.CA NU STIAM CE SE AFLA ACOLO LE-AM DESCHIS SI SPRE SURPRINDEREA MEA ACOLO SE AFLAU TIGARI DE CONTRABANDA PROVENITE DIN REP.MOLDOVA 150 DE CARTUSE.AM RAMAS BLOCAT LA CELE VAZUTE DAR NU MAI AVEAM CE FACE.IN SCURT TIMP AU APARUT SI DOI POLITISTI CIVILI CARE MI-AU CERUT EXPLICATII DESPRE PROVENIENTA TIGARILOR.INTRE TIMP AU AJUS SI CEI DOI PENTRU CARE AM FACUT ACEST TRANSPORT SI AU SPUS CA TIGARILE SUNT ALE LOR EU NEFIIND VINOVAT CU NIMIC.POLITIA A CHEMAT SI POLITIA VAMALA.ACESTIA M-AU AMEDAT P MINE CU 20000 LEI SI MI-AU CONFISCAT MASINA.AM FOST DUSI CU TOTII LA SECTIE UNDE AM DAT DECLARATII EU AM FOST GASIT IN CELE DIN URMA NEVINOVAT DAR MASINA MI-A RAMAS CONFISCATA SI AM RAMAS SI CU AMENDA SUS MENTIONATA.AVAND IN VEDERE FAPTUL CA EU CHIAR NU STIAM CE TRANSPORT NU SUNT DELOC DE ACORD CU CELE INTAMPLATE.
VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI CU SFAT CE A-SI PUTEA FACE PENTRU A-MI RECUPERA MASINA SI A NU PLATI ACEA AMENDA IMENSA.DEORACE NU-MI PERMIT SA-MI ANGAJEZ UN AVOCAT V-AS RUGA DACA PUTETI SA MA AJUTATI ,SA AM SFATUITI CE E DE FACUT.
MI DE MULTUMIRI ANTICIPATE!
Cel mai recent răspuns: ovidiu29 , utilizator 13:34, 18 Februarie 2011
Pai ... am scris deja ca o sa va ridicati masina cu certificatul de grefa, moment din care nu mai sunteti atat de presat de timp (altfe, fara masina, ati fi dorit sa se judece cat mai repede). Termenul nu avantajeaza pe nimeni.
Odata ce exista un proces pe rol, nu vi se mai poate confisca masina pentru aceeasi fapta. Daca pierdeti procesul o sa ramaneti fara masina si veti plati si amenda.
Buna ziua,
Azi am mers dupa certificatu de grefa si dupa ce nu l a dat am ers cu el la politia vamala dar directorul a zis ca p baza unei adeverinte nu ne poate elibera masina,decat p baza unei ordonante judecatoresti,dar ca eli or vo ataca in instanta si daca facem rost de ea.Sunt disperat nu mai stiu ce sa mai fac si unde sa merg.Mi-e foarte frica sa nu-mi pierd masina ppe care am cumparat o cu bani scosi din banca dupa care mai am de plata inca 6 ani.Daca ati putea sa mi dati un sfat as fi foarte racunoscator.
Multumiri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate confiscare carne porc si documente necesare ?! BraveHeart BraveHeart In urma reportajelor TV recente ( 20 Dec. ) avand ca subiect controale rutiere, in piete si targuri ( semi autorizate ) soldate cu confiscari de produse ... (vezi toată discuția)
Masina retinuta ca proba onutza10v onutza10v Buna ziua, as dori o clarificare daca se poate in situatia aceasta: - au fost cumparate de la o piata niste tigari cu timbru de ucraina , in vederea ... (vezi toată discuția)
Temei legal pentru confiscare autoturism dandanaua dandanaua Imediat dupa ce s-a efectuat controlul vamal, la bariera de la iesirea din spatiul vamal, l-au controlat mascatii, i-au desfacut capitonajul masinii, i-au ... (vezi toată discuția)