avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediile fara plata cum se inregistreaza in D112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediile fara plata cum se inregistreaza in D112

Am o nelamurire legata de declaratia D 112. O societate are un singur angajat iar acesta a fost in luna ianuarie 2011 in concediu fara plata. Eu am completat in D112 in Sectiunea A urmatoarele: la rd.5 valoarea 0, la rd.6 cu 168 si la rd.8 (Venit brut realizat) tot 0. Este corect completat.
Va multumesc.:">
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 18:59, 16 Februarie 2011
Treceti ore suspendate in luna 168, si salariu zero.
Oricum aveti programul de verificare.
Asa am trecut verificarea a fost super ok, Rest plata 0.
Si as mai avea o nelamurire nu mi s-a raspuns pana acum in forum legat de D392B o depun si pfa-urile si SRL-urile. Eu sunt PFA.Multumesc.
Aveti toate declaratiile cu explicatii aici: [ link extern ]
392B Declaraţie informativă privind livrările de bunuri şi prestările de servicii efectuate în anul ... (OPANAF 1081/2011)
Formular 392B Se completează de către persoanele impozabile neînregistrate în scopuri de TVA, potrivit dispoziţiilor art. 153 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, a căror cifră de afaceri realizată la finele anului calendaristic, excluzând veniturile obţinute din vânzarea de bilete de transport internaţional rutier de persoane, este inferioară sumei de 35.000 de euro, calculată în echivalent lei, potrivit legii. Se depune la organul fiscal competent, până la data de 25 februarie, inclusiv, a anului următor celui de raportare. Se depune în format electronic, astfel: la registratura organului fiscal competent; la poştă, prin scrisoare recomandată. Formatul electronic depus pe suport electronic va fi însoţit de formularul editat de persoana impozabilă cu ajutorul programului de asisten.ă, semnat şi ştampilat, conform legii. Formularul se editează în două exemplare: un exemplar se depune la unitatea fiscală, împreună cu suportul electronic; un exemplar se păstrează de către persoana impozabilă. Formatul electronic se obţine prin folosirea programului de asistenţă elaborat de Ministerul Finanţelor Publice.
Program

Eu nu vad scris concert ce fel de persoane. Ajutati-ma sa fiu sigura.
Multumesc.
Trebuie sa depuneti si dumneavoastra ca persoana fizica:

INSTRUCTIUNI
pentru completarea formularului (392 B)
"Declaratie informativa privind livrarile de bunuri, prestarile de servicii si achizitiile efectuate in anul 2010

ormularul "Declaratie informativa privind livrarile de bunuri, prestarile de servicii si achizitiile efectuate in anul ...." se completeaza de catre persoanele impozabile neinregistrate in scopuri de TVA, potrivit dispozitiilor art. 153 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, a caror cifra de afaceri realizata la finele anului calendaristic, excluzand veniturile obtinute din vanzarea de bilete de transport international rutier de persoane, este inferioara sumei de 35.000 de euro, calculata in echivalent lei, potrivit legii, respectiv inferioara sumei de 119.000 lei.
Caseta "Denumire/Nume, prenume" se completeaza cu denumirea persoanei juridice, asociatiei sau a entitatii fara personalitate juridica, ori cu numele si prenumele persoanei fizice, dupa caz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D 392b Livia Ghita Livia Ghita Buna ziua! Am o societate comerciala (SRL), neinregistrata in scopuri de TVA ce presteaza o activitate prevazuta la art. 141 alin (1) lit. a) ; CAEN ... (vezi toată discuția)
Pfa depune declaratia 392 pe anul 2010 la finante? tomaioan tomaioan Buna ziua.Doresc sa stiu daca persoanele fizice autorizate sunt obligate sa depuna declaratia 392 la finante ? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Declaratia 392-394 silviaechert silviaechert o persoana juridica impozabila inreg.in scopuri de TVA depune declaratia 394 semastrial si declaratia 392 anual ? va multumesc. (vezi toată discuția)