am probleme cu contractul de inchiriere.proprietara doreste sa rezilieze contractul unilateral inainte de termen (3.5ani)fara motiv cu toate ca in 6 ani nu am intirziat si chiria si nu am avut neintelegeri
aveti un contract de inchiriere perfectat in forma legala si inregistrat la adm financiara?
in caz pozitiv,de la ce data a inceput si care este data limita stipulata in contract?
este un contract de inchiriere simplu redactat in 2004cu valabilitate de 5 ani iar la expirarea lui in2009 am facut un act aditional pe inca 5 ani .nu stiu sa va spun daca este iregistrat la administratia financiara dar presupun ca da din moment ce desfasor o activitate comerciala si sunt platotor TVA
Daca partile sunt societati comerciale contractul nu se inregistreaza la administratia financiara. Fiind incheiat pe o perioada de 5 ani puteti sa-l notati in cartea funciara.
Daca va-ti respectat obligatiile contractuale si in contract nu este prevazut faptul ca proprietarul poate rezilia unilateral contractul prin simpla notificare, fara nici un fel de motiv, atunci nu aveti de ce va face probleme.
Contract de inchiriere
ell65
1. Va rog respectuos sa-mi spuneti punctul dvs. de vedere daca un contract de inchiriere (ca act de administrare) incheiat pe o perioada mai mare de 5 ani (5 ... (vezi toată discuția)