avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Anexa la fisa postului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Anexa la fisa postului

Buna seara.
Sunt angajat pe o functie de executie intr-o institutie publica. Astazi, am primit o anexa la fisa postului( care are nr. de inregistrare de la sfarsitul lunii ianuarie 2011), anexa pe care nu am semnat-o deoarece nu sunt de acord. De fapt, aceasta anexa cuprinde la descrierea postului, un post care nu exista in organigrama unitatii, dar prin care se doreste sa mi se dea mie ca atributiune ceea ce ar trebui sa faca un sef.
Este posibil acest lucru, sau este facuta in mod tendentios ca o razbunare?
Cum se poate ca aceasta anexa sa fie intocmita si chiar aprobata de directorul unitatii, fara ca ea sa fie semnata de catre persoana care trebuia sa ia la cunostinta?
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc aniticipat.
Cel mai recent răspuns: cicidaniela , utilizator 21:45, 22 Februarie 2011
Cum se poate ca aceasta anexa sa fie intocmita si chiar aprobata de directorul unitatii, fara ca ea sa fie semnata de catre persoana care trebuia sa ia la cunostinta?

Chiar asa, cum si-a permis directoul sa aprobe fara ca salariatul sa fie de acord =D>
Organizarea si functionarea institutie apartine conducatorului/ managerului institutiei.
Nu contesta nimeni faptul ca a aprobat, dar problema care se pune este ca a aprobat anexa pentru un post care nu exista si pe care nu-l poate crea dumnealui. Practic, s-a facut o anexa la un post nul.
Daca este anexa la fisa de post a dv. cum poate sa fie la alt post si sa o primiti dv. ?Probabil vreti sa spuneti ca, de la un post care sa desfiintat, s-au impartit atributiile la alte posturi/persoane. Nu ar fi ilegal.
Poate ca nu m-am exprimat cum trebuie: eu am o fisa a postului x, cu descrierea postului respectiv x. S-a facut o anexa la fisa postului x, dar cu descrierea postului y. Adica ce vreau sa spun ca se doreste sa mi se dea alte atributiuni decat cele specifice postului pe care am fost incadrat.
S-a procedat asa, deoarece in institutia unde lucrez nu se poate reincadra pe alt post decat prin concurs sau la cererea salariatului. Asa ca, factorii de conducere au procedat la intocmirea acelei anexe, pe care eu o consider fara valoare.
eu o consider fara valoare

Este decizia dv. Din afara este mai greu sa inteleg problema.

Alte discuții în legătură

Fisa postului/personal contractual bugetari sebastian. sebastian. As dori sa stiu care sunt conditiile in care se poate modifica fisa postului in sistemul bugetar contractual si care sunt persoanele care vor fi informate de ... (vezi toată discuția)
Fisa postului goplanet goplanet atributiunile din fisa postului pot fi schimbate de la o zi la alta printr-o decizie, desi postul isi pastreaza denumirea si nici salariu sau locul de munca nu ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)