Iti doresc de pe acum, mult..mult succes!!!
Te-ai apucat serios de invatat? Incerc sa-mi structurez materia si informatiile cat mai bine, dar orice sfat este bine venit in ceea ce priveste studiul individual...orice e...numai putin nu#-o
Crezi ca 4-5 luni de preagtire intensiva sunt suficiente?
Si inca o intrebare...daca nu este prea mult:(...de pe autorii de Cluj te preagtesti?
Intreb, pt. ca eu invat simultan si de pe Bucuresti si de pe Cluj...din cate am inteles, nu se mai cere bibliografie.
Multumesc frumos, Sanda.
Bineinteles ca sunt de acord, Sanda, cu propunerea ta in a ne ajuta si mai ales a ne motiva reciproc:). Din cate am inteles, nu se mai cere o anumita bibliografie, cel putin asa a fost anul trecut la Cluj...poate este mai bine asa, sa existe libertatea de a-ti alege materialele de pregatire. Eu am tematica de anul trecut, sper sa nu existe modificari majore in ceea ce privesc subiectele, m-am uitat pe site-ul Baroului Cluj, dar nu a aparut inca tematica valabila pentru acest an. Invat atat dupa Cluj, cat si dupa Bucuresti; incerc sa urmaresc in principal subiectele de examen si exact acelasi lucru incerc si eu sa fac, sa-mi structurez materia de examen. Oricat as incerca sa diminuez volumul de informatie, tot mult este#-o. Se pune accent foarte mult pe coduri, ceva modificari sunt la procedura penala, deci trebuie achizitionat codul cel mai nou, cu ultimele modificari. Incerc sa-mi fac un program si sa il urmez intocmai, pentru ca timpul trece foarte repede si imediat ne vedem in sala de examen:). Astept sugestii ,pareri, si din partea ta...Pana atunci, mult spor la invatat!!!