avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dupa Divort , Fetita a ramas pe Nume meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dupa Divort , Fetita a ramas pe Nume meu

Dupa divort , fetita imi poarta numele ... vreau sa stiu daca ma afecteaza pe mine in viitor si daca sant unele probleme care poate sa apara pe viitor ?
Daca as avea o proprietate sau o suma mare de banii pe numele meu , ar trebui ca fata mea sa depinda de ei ? sau asta nu are nici o legatura doar atat ca e pe numele meu ... ?
Mentionez faptul ca platesc Pensie de intretinere lunara...
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 13:05, 22 Februarie 2011
ramurica a scris:

Nu intelegeti ? Omul ar vrea sa stearga cu buretele ca a fost candva sot si tata ,ii este chiar rusine cu propriul copil.[...].Cine stie,poate chiar acest copil va v-a aduce o cana cu apa la batranete.[/quot

Si daca nu ii va fi sete? (cred ca isi pune astfel problema)#-o#-o#-o#-o#-o
Ca sa scapi de toate aceste obligati,pensie alimentare etc etc....mai bine dai o semnatura la notar ca nu mai vrei ca copilul sa fie pe numele tau si sa poarte numele sotie,si in caz de sotia se recasatoreste poate fiitorul sot sa o adopte si sa o treaca pe numele tau...
@pysykmady

:rofl: :rofl: :rofl:
pysykmady a scris:

Ca sa scapi de toate aceste obligati,pensie alimentare etc etc....mai bine dai o semnatura la notar ca nu mai vrei ca copilul sa fie pe numele tau si sa poarte numele sotie,si in caz de sotia se recasatoreste poate fiitorul sot sa o adopte si sa o treaca pe numele tau...

Spre dezamagirea taticului model, aceasta informatie este complet falsa.
Nu se poate renunta asa usor la paternitate.
Iara daca domnul este tatal real al copilei (pacat de ea), atunci chiar nu exista nici o sansa sa fie... exonerat de obligatiile de tata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptie minora 15 ani Buna ziua, Sunt casatorita a doua oara de 12 ani.Din prima casnicie am o fetita de 15 ani care mi-a fost incredintata in urma procesului de ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in afara casatoriei alexe adrian alexe adrian va salut..as avea o intrebare simpla.locuiesc cu concubina mea de 8 ani si avem inpreuna o fetita.din diverse motive fetita nu este pe numele meu..ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate cristinaioana cristinaioana buna,am nevoie de ajutorul vostru,al tuturor care sunteti...care-mi puteti da un,un sfat,o consultanta,orice ,e bine venit!! am primit o citatie prin care ... (vezi toată discuția)