avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dauna auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dauna auto

poate sa stie cineva ce se intampla daca compania de asigurare nu te anunta in maxim 10 zile de la avizarea daunei cu privire la desfasurarea de investigatii la accidentul inregistrat la ei? eu am fost anuntat dupa 26 de zile si cred ca nu e corect.in CSA nu zice nimic de vreo sanctiune, credeti ca investigatiile pot fi nule in caz ca ii dau in judecata?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:17, 18 Februarie 2011
Aceasta este o metoda de tegiversare si de a-l face pe pagubit sa renunte la pretentii. In instanta de regula se castiga si atunci asiguratorul pierde mult mai mult: plata despagubirii, cheltuieli de judecata, onorarii avocati, daune morale, intreruperea activitatii etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna auto marius____ marius____ In data de 10 ian 2011 s-a produs accidental, in data de 11 ian 2011 s-a avizat, in data de 14 ian am dus masina la service, pe 20 ian iau masina din sercice, ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca (obligatii asigurator) ovidiu59 ovidiu59 In urma unui accident fara victime autoutilitara mea a suferit avarii ce presupun, din discutiile avute cu asiguratorul daune totale. In procedul verbal ... (vezi toată discuția)
Societatea de asigurari nu vrea sa plateasca dauna adycostea adycostea sunt pagubit intr-un accident auto si soc de asigurari nu vrea sa plateasca dauna pe motive subiective! vreau sa ii dau in judecata si sa ma reprezint ... (vezi toată discuția)