avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita de catre banca
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita de catre banca

Daca nu am proprietati si nici venituri , ce se poate intampla ? Mentionez ca am un imprumut de 20000 ron la din 2008 si nu am mai putut plati din decembrie 2009 datorita faptului ca m-am imbolnavit si am suferit 2 operatii chirurgicale in urma carora nu m-a mai angajat nimeni.Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 21:14, 20 Februarie 2011
Fara venituri sau proprietati nu prea se poate executa nimic. doar ca pe viitor va poate opri din salariu ( daca veti avea) sau daca veti avea proprietati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare imprumut neplatit Bogdan2550 Bogdan2550 Buna ziua! Am fost contactat de un operator de la o firma de recuperatori in legatura cu un imprumut la banca neachitat. Imprumutul (facut acum 5-6 ani) a fost ... (vezi toată discuția)
Rate neplatite florina_florinela florina_florinela Sotul meu are o rata din 2008 iar eu sunt coplatitor.Am platit ratele la timp pana la sfarsitul anului 2012 , cand sotul meu a fost dat afara de la locul de ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata (credite restante) adrian_2012 adrian_2012 Buna,ma numesc Adrian doresc sa primesc cateva raspunsuri cu privire la 2 credite pe care le am la banci. In anul 2005 am solicitat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)