avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

rca

am o problema cu bcr asigurari.am fost implicat intr-un accident rutier,am facut constatare amiabila,baiatul a recunoscut ca este vinovat,am deschis dosar pe rca-ul lui...dar bcr-ul m-a bagat in cercetare si trebuie sa stau 3 luni de zile pana am un raspuns de la ei...mentionez ca am si polita casco tot la bcr de 4 ani...ce se poate face?daca pot sa fac ceva....
Cel mai recent răspuns: BOBY25 , utilizator 18:40, 21 Martie 2011
azi am primit si raspunsul de la bcr ...nici pe polita mea casco nu vor sa-mi faca masina...pacat...nu ramane decat sa-i dau in judecata....oricum ,o sa renunt la polita casco...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca si casco Izike Izike Poate sa-mi spuna cineva, daca am ambele asigurari si am avut un accident, pe care nu eu am provocat, asiguratorul plateste dupa ambele asigurari, sau raman ... (vezi toată discuția)
Dosar casco - intarziere abuziva a platii Partizan08 Partizan08 Buna ziua, am un dosar casco deschis la o societate de asigurari. Dupa ce am depus toate documentele solicitate, inclusiv devizul de la service am primit o ... (vezi toată discuția)
Stabilirea valorii epavei (casco) ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, Intr-un accident ce a rezultat cu avarierea autoturismului la pragul de dauna totala (asiguratorul CASCO considera dauna totala in ... (vezi toată discuția)