avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Facturi RAJA Constanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Facturi RAJA Constanta

Buna ziua, as dori sa va intreb daca exista vreo modalitate prin a da RAJA Constanta in judecata deoarece suntem foarte nemultumiti de talharia pe care o face aceasta institutie luandu-ne triplu fata de cat consumam, astfel: factura de ex pe luna ianuarie 2011 cuprinde : consum apa 9 m =25 ron, canalizare - 10m - 26 ron si meteo-12 m=27 ron TOTAL:78RON+TVA. Acestea fiind spuse noua nu ni se pare normal cu meteo asta, cum sa platim ceva ce nu consumam si nu folosim, culmea si la ce preturi.Nu stiu daca am fost explicita, dar sunt foarte interesata si astept un raspuns din partea dvs pentru ca suntem foarte multi, si mai ales vecini care suntem dispusi sa dam Raja in judecata si ma intereseaza cum sa procedez si un avocat.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: PFAIT , utilizator 23:23, 23 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sunt pe deplin de acord cu dumneavoastra si va sugerez sa va adresati RAJA Constanta,in prealabil , cu o petitie prin care sa solicitati eliminarea apei meteo, pe care o apreciati abuziva, ori sa contestati factura si sa cereti desfasuratorul potrivit caruia se calculeaza si se stabileste cantitatea de apa meteo facturata, pentru ca ei o calculeaza in mod gresit (cu buna stiinta), raportandu-se nu la precipitatiile din luna anterioara, cum spune legea, ci la un indice multianual de precipitatii, astfl ca ,,ploua" constanta, in fiecare luna:). Ulterior, va veti adresa fie Protectiei Consumatorului, fiind clauze abuzive , nenegociate si discriminatorii, fie tribunalului constanta cu o cerere de anulare clauza abuziva. Pentru mai mult curaj, va precizez ca si eu i-am actionat in instanta, dar nu s-a terminat procesul si va informez faptul ca Tandarei, Fetesti, cernavoda, Medgidia si o parte din Constanta, nu platesc apa meteo, desi tot despre RAJA Constanta vorbim.
Au preturi mari Raja comparativ cu ceilalti furnizori de apa.

Mama locuieste la Fetesti si apa este plina de calcar.
Trebuie sa cumpar dedurizator.
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2023
PFAIT, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz ? bursul bursul Buna ziua, Doua cazuri: 1. Am un suprafata de teren (130m) pe o strada care are canalizare. La respectiva locatie nu locuieste nimeni. .Imi vin facturi de ... (vezi toată discuția)
Cat costa un metru cub de apa rece si unul de apa calda in orasul constanta??? marianb13 marianb13 as vrea sa stiu cat costa un metru cub de apa rece si unul de apa calda pt judetul Constanta....si as vrea sa mai stiu daca afirmatia e corecta : 1 mc de apa ... (vezi toată discuția)
Intrebare / ajutor / lamurire ContSters331166 ContSters331166 An atentia domnului prim procuror Ma numesc x y din orasul Murfatlar , jud Constanta , cu domiciliul stabil in orasul Murfatlar Aleea Narciselor nr. 7 , ... (vezi toată discuția)