avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Limba care guverneazã contractul
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Limba care guverneazã contractul

Bună Ziua,

În situaţia în care o firmă română încheie un contract de furnizare de utilaj cu o S.C. din altă ţară U.E., limba ce guvernează contractul poate fi stabilită limba engleză?

În principiu aş dori să ştiu cum este mai oportun :
doar limba română sau doar limba engleză, sau există posibilitatea (în situaţia în care părţile sunt de acord) să fie alese ambele limbi pentru a guverna contractul.


Mulţumesc



Cel mai recent răspuns: dave26 , utilizator 16:19, 22 Februarie 2011
Vă mulţumesc pentru răspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu o alta firma ro pe limba engleza. legal? gistra gistra E legal sa am un contract cu o alta firma romaneasca pe limba engleza? Pentru inchirierea unui apartament am colaborat cu o firma locala. Au zis ca au mai ... (vezi toată discuția)
Limba care guverneaza contractul nico_mirea nico_mirea In luna iunie 2009 firma semneaza un contract acord pentru prestari servicii de transport la o autostrada din Ungaria. Dilema mea este urmatoarea: partile ... (vezi toată discuția)
Unde pot apela pentru realizarea unor contracte în limba engleză? mă interesează să fie corecte din toate punctele de vedere MrFB MrFB Buna ziua! Unde pot apela pentru realizarea unor contracte in limba engleza?Ma intereseaza sa fie corecte din punct de vedere gramatical dar si legislativ. (vezi toată discuția)