avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ajutor - compania de telefonie mobila nu vrea sa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ajutor - compania de telefonie mobila nu vrea sa rezilieze contracte care se incheie azi

BUNA SEARA Nu stiu ce sa fac cu una din retelele de telefonie mobila care refuza sa rezilieze contractele a 2 abonamente. Sa fiu mai explicit, contractele abonamentelor epira astazi, si nu vor sa rezilieze aceste contracte. Acum 3 saptamani ma sunat la ei si am reziliat un alt abonament, atunci am fost intrebat daca vreau sa continui cu celelalte 2, si le-am spus ca vreau si atat, ei in baza acestui accep nu vor sa rezilieze contractele [mentionez ca nu am semnat nici un nou contract], mai mult de atat saptamana trecuta am revenit cu un tel la ei si am cerut inchiderea abonamentelor ,spunandu-mi sa merg la un deelar sa fac o cerere scrisa de reziliere,pe care am facut-o dar ei nu vor sa inchida abonamentele sup pretextul ca mi-am dat acceptul si am semnat vocal perlungirea de abonament. Astazi am primit sms ca abonamentele au fost prelungite pe 2 ani, astazi am sunat iarasi si am cerut inchiderea abonamentelor dar nu vor, va rog ajutati-ma pentru ca nu stiu ce sa fac, ei vor factura in continuare, eu le-am spus ca nu mai platesc nici o factura incepand de luna viitoare insa ei au zis ca ma va da in judecata cand se va strange o suma mai mare. Asta nu este un abuz din partea lor? unde sa merg ca sa pot inchide aceste abonamente si sa scap de ei.
Cel mai recent răspuns: 99gyo , utilizator 13:31, 27 Februarie 2011
e practica lor sa spuna ca acceptul vocal le da drept de prelungire a contractului. faceti sesizare scrisa la OPC.
Ce se poate intampla daca nu mai platesc? am luat legatura cu ei si le-am spus ca nu le mai dau nici un leu si sa inchida abonamentele, spunandu-mi ca este alegerea mea, ei nu inchid nimic si emit facturi in continuare.
Va rog ajutati-ma ca nu mai stiu ce s fac acum, nu stiu ce sa fac sa platesc factura sau nu, cat sa platesc si ce sa platesc din ea. Eu am revenit cu un apel la ei sa-i intreb dar operatoarea a facut o cerere la companie in numele meu pentru reziliere a bonamentelor, spunandu-mi ca ma contactaza ei in decurs de 25 de zile,si asa mai trece inca o luna, alta factura, alti bani, aceasta factura este scadenta pe data de 5 mar. Daca platesc factura integral ei pot sa spuna ca sunt deacord cu noile abonamente impuse de ei si sa nu-mi inchida abonamentele?ce sa fac sa scap de ei ca m-am saturat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul orange piata nicolae ... Florin Donu Florin Donu Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone inainte de termen ranedo ranedo Buna ziua! Sant abonat Vodafone si intentionez sa reziliez contractul inainte de termen.Reanoirea abonamentului sa realizat telefonic,iar contractul pe care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange - pasi de urmat Daniel Popescu Daniel Popescu Buna ziua, Sunt in situatia de a fi obligat sa renunt la 2 abonamente Orange: unul de voce si unul de internet. Am incercat in zadar sa micsorez suma ... (vezi toată discuția)