Popa Adrian 
	    	Contabil

Popa Adrian 
	    	Contabil	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 zugravu catalin	                   

Am pierdut cartea de munca la noul serviciu si nu a mai fost dusa la scanat.Cel de la personal zice ca nu a primit-o de la cel care a fost inaitea lui.
  ... (vezi toată discuția)
	                    zugravu catalin	                   

Am pierdut cartea de munca la noul serviciu si nu a mai fost dusa la scanat.Cel de la personal zice ca nu a primit-o de la cel care a fost inaitea lui.
  ... (vezi toată discuția)

adina30iulia	                   

Buna ziua.Mi-am pierdut cartea de munca in urma cu mult timp dar mi-a ramas o copie xerox a ei. Ce trebuie sa fac in acest caz pentru a ma angaja fara ... (vezi toată discuția)
	                    adina30iulia	                   

Buna ziua.Mi-am pierdut cartea de munca in urma cu mult timp dar mi-a ramas o copie xerox a ei. Ce trebuie sa fac in acest caz pentru a ma angaja fara ... (vezi toată discuția)

ionela_ionela35	                   

Buna ziua.
Daca ne vor da cartile de munca acasa unde se vor inregistra anii de vechime lucrati in munca si cum vom face dovada peste anii, vechimea in munca, ... (vezi toată discuția)
	                    ionela_ionela35	                   

Buna ziua.
Daca ne vor da cartile de munca acasa unde se vor inregistra anii de vechime lucrati in munca si cum vom face dovada peste anii, vechimea in munca, ... (vezi toată discuția)