avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCADRARE 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCADRARE 2011

Dca suntem o institutie publica subordonata consiliului local Bucuresti al unei primarii de sector, fiind contractuali ,in ce categorie intram conform legii 284/2010 servicii deconcentrate ale ministerelor si ale altor organe centrale de specialitate, prefecturi. consilii judetene, municipii, sau administratia publica locala , consilii, primarii si servicii publice din subordinea acestora?
Cel mai recent răspuns: dumi32 , utilizator 12:15, 25 Februarie 2011
Am inteles acum - va incadrati la administratia publica locala, consilii, primarii si servicii publice din subordine
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
Mariana Dumitrescu, Avocat
Cred ca nu ati inteles intrebarea
Daca suntem o institutie publica subordonata consiliului local Bucuresti al unei primarii de sector, fiind contractuali ,in ce categorie intram conform legii 284/2010 la servicii deconcentrate ale ministerelor si ale altor organe centrale de specialitate, prefecturi. consilii judetene, municipii, sau la administratia publica locala , consilii, primarii si servicii publice din subordinea acestora?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
L 284/2010, la Cap.II pct.1, b , sectiunea "Adm.pub.locala, Consilii, primarii si serv.publice locale din subordinea acestora"
Altii spun ca ne incadram in sectiunea alete servicii deconcentrate noi fiin o institutie infiintata in subordinea sau sub autoritatea consiliilorlocale ale sectoarelor municipiului Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutia prefectului - administratie publica centrala sau locala? andrebety andrebety Poate un functionar public care lucreaza la Institutia Prefectului sa se transfere la cerere la o institutie aflata in subordinea unui minister, institutie ... (vezi toată discuția)
Legea 153/2017 culturarov culturarov Pentru institutii din subordinea consiliului local(case de cultura,biblioteci),pentru care exista grile,cum se salarizeaza?tot cu hotarare de consiliu local? (vezi toată discuția)
Functia de referent specialitate dumi32 dumi32 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns am mai postat aceasta intrebare dar vreau un raspuns , functia de referent de specialitate gradul II conform legii330/2009 ... (vezi toată discuția)