avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor la tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor la tata

Tatal copilului se lupta in instanta sa obtina custodia copilului.Va rog sa imi ziceti daca are vreo relevanta pentru castigarea procesului daca depun la dosar convorbiri de pe messenger care sunt compromitatoare ca ea nu ar fi o buna mama.Pot fi considerate probe ? ce se intampla daca ea nu recunoaste ca a vorbit asa ceva ?multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 10:44, 24 Februarie 2011
orie poate avea relevanta dar depinde cum ati intrat in posesia convorbirilor de pe mess. daca ea nu are venituri sau locuinta asta va ajuta mult. daca puteti dem ca de exemplu tatal urmeaza sa plateasca pensi ede intretinere 25%din salariu, sa zicem 6 milioane, iar ea nu poate contribui la intretinerea copilului cu o suma cam la fel (separat de cheltuieli casei si cheltuielile pt ea personal) de mare atunci aratati ca e interesul minorului care e primordial de a avea un trai mai bun. tb sa marjati pe interesul superior al minorului, sa dem ca ii puteti oferi o viata mai buna . tatal s-a recasatorit? daca da, sotia il sustine in instanta pt a obtine custodia? si asta e f important pt ca ii creaza copilului o familie formata din mama si tata nu doar mama ce-i ofera ea, stabilitate...etc
eu am vorbit cu ea pe mess.Ea locuieste in Italia,a plecat cu altul si si-a lasat concubinul si copilul acasa.Vrea sa demonstreze ca nu e o buna mama ca si-a parasit copilul si in aceste convorbiri ea spune ca nu o intereseaza ca are si ea dreptul sa traiasca.Ea zice ca nu lucreaza dar nu se stie poate veni oricand din Italia cu dovezi ca lucreaza.Daca ea ar lucra acolo ar avea vreo importanta?Copilul nu-l poate lua cu ea acolo,nu?Aici in Romania nu are locuinta,sta impreuna cu mama ei in casa cu bunicul la tara,intr-o casa cu 2 camere.A zis ca el i-a furat copilul si ca l-a maltratat emotional . El a obtinut de la psiholog ca este un tata bun si copilul e foarte bine crescut.Tatal locuieste la apartament , ancheta sociala a iesit foarte bine.Intrebarea mea este daca ar avea servici in Italia ii poate lua copilul?In momentul de fata el este singur.Vreau sa va mai zic ca nu s-a prezentat la 3 procese invocand medical si martorul a zis ceva care a contrazis cu ce are ea in declaratie.Multumesc mult.Astept raspuns.
Din situatia descrisa de dvs.,tatal are sanse reale de a obtine incredintarea minorului.Domnii av.va vor raspunde si ce cale trebuie urmata,pentru aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor alinavor alinavor tatal se lupta cu mama minorului in instanta pentru a primi incredintarea copilului.Ce sanse are sa castige procesul daca am niste convorbiri pe yahoo ... (vezi toată discuția)
Minor intre doi parinti necasatoriti tania79 tania79 buna ziua.am si eu o intrebare:in cazul in care doi parinti ai unui minor decid sa se desparta,desi nu sunt casatoriti legal,mama poate cere in instanta ... (vezi toată discuția)
Custodie copil marmarci marmarci Ce se poate face in cazul in care un copil care este nascut in Italia iar mama l-a dat spre crestere tatalui care este in Romania?Pur si simplu a renuntat la ... (vezi toată discuția)