avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... datimi niste sfaturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

datimi niste sfaturi

ce pot face ce trebe sa fac casa pot so iau de nevaasta pe prietena mea ca are 16 ani si varog ajutatima cu niste sfaturi
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 15:10, 24 Februarie 2011
ce varsta aveti? trebuie minim 20.(poveste lunga sa va explic de ce) Vârsta minimă stabilită de lege pentru căsătorie sau vârsta matrimonială este de 18 ani împliniţi pentru bărbat şi de 16 ani împliniţi pentru femeie. Această vârstă minimă legală a fost stabilită ţinându-se cont de raţiuni de ordin biologic, psihic, moral în vederea asigurării unui consimţământ conştient, liber şi personal al viitorilor soţi."
banuiesc ca nu aveti acordul parintilor. e bine totusi in viata sa-i aveti alaturi si pe parinti. e alegerea fiecaruia.
Cu iertare, intai invata sa scrii corect si apoi sa te insori.Spun acest lucru deoarece a scrie corect inseamna o oarecare maturitate.Cu totii am vrut sa ne insuram de la gradinita inca, dar pentru a face acest pas-in afara de interdictia legii- se impune a te gandi (nu numai la scriere corecta) si la urmarile unei casnicii, cu tot ceeace implica ea-responsabilitate, grije si chiar pentru ceeace va veni-copiii-fara de care o casnicie nu e implinita.Ati avea voi 2 resursele sufletesti, materiale sa intretineti o familie?Sau o sa va intretina pe amandoi, parintii:((:((:((:((:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emanciparea minorului Costache Ana Costache Ana In ce consta emanciparea minorului și cum o poate obține acesta atunci când face parte dintr-o familie toxica? (vezi toată discuția)
De la ce varsta e legala casatoria in romania? ionelhummerx ionelhummerx Conform cu acest document, de la ce varsta e legala casatoria fara accordul parintilor? ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa! ContSters295418 ContSters295418 Buna!Am 17 ani si vreau sa plec de acasa.Nu ma mai inteleg deloc cu parintii si vreau sa plec la iubitul meu care este major.Nu as vrea sa pateasca nimic el ... (vezi toată discuția)