avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referat ITM Art. 65
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referat ITM Art. 65

Pentru a desface un CIM disciplinar trebuie facut un referat catre ITM, in care sa se explice imprejurarile care au dus la asta. Desi am tot ceea ce-mi trebuie, stau de ceva timp in fata calculatorului si nu stiu cum sa incep sa fac referatul. :offtopic:Stiu ca pare banala treaba, dar are cineva un model? Mersi!
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 21:02, 17 Mai 2008
Catre, De la, Data
Re: Raport constatator privind ....

(descrierea situatiei)

Avand in vederea ....recomand inceperea cercetarii disciplinare si stabilirea sanctiunii disciplinare.

x
Va rog nu mai postati aceeasi intrebare pe mai multe topicuri. Pe celalalt l-am sters.
V-as ruga frumos sa ma ajutati si pe mine. Sunt incepatoare si ma confrunt cu aceeasi problema. Nu am inteles care sunt pasii ce tb urmati pentru a putea desface disciplinar un contrct de munca.
Din cate am inteles tb facut o cercetare disciplinara, un referat pe care sa-l trimit cu confirmare de primire si apoi sa ma duc la itm? Sau pot direct sa fac referatul (pentru ca individul in cauza nu a mai venit la servici, dupa ce in cateva zile a tot intarziat) si dupa ce ma asigur ca a fost primit sa ma duc la itm?
Va multumesc anticipat
Intai trebuie sesizata problema (preferabil in scris). Dupa care se emite o decizie in care se stabileste cercetarea disciplinara. Ii trimiti angajatului -cu confirmare de primire- instiintare conform art. 267sa se prezinte la cercetare. (tu stabilesti o comisie de cercetare). Faceti proces verbal de sedinta neaparat! (inregistrezi toate dovezile ridicate de ambele parti). Stabiliti printr-o decizie sanctiunea disciplinara, faci referatul (care intre timp l-am terminat....mi-a venit inspiratia =D>), si esti OK...sper sa te fi ajutat
Am inteles. Va multumesc mult de tot.

Alte discuții în legătură

Angajat nu ridica convocator disciplinar meridianbet_hr meridianbet_hr Buna! Ma confrunt cu o situatie pe care poate ati intalnit-o si voi pana acum. La momentul in care am inceput sa lucrez la actuala firma am gasit pontate ... (vezi toată discuția)
Demisie laryssa laryssa As dorii o opinie referitoare la urmatorul caz daca se poate : In 2007 de la firma noastra un fost angajat a plecat fara sa faca cerere de demisie. Carnetul ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca referat de sanctionare axel0_0 axel0_0 salut , sunt nou in domeniul forumurilor dar sper ca cineva care se pricepe ma poate ajuta intr-o problema legata de concedierea pe motive disciplinare. din ... (vezi toată discuția)