avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale gestiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

gestiune

lipsa in gestiune, patron cu un comportament abuziv
Cel mai recent răspuns: alyn79 , utilizator 21:26, 28 Februarie 2011
acum sunt sef servici vanzari. domnul este administrator iar ceilalti actionari au lucrari cu statul, deci cei ce au interes sa le faciliteze treaba, vin si se "aprovizioneaza" de aici. inventarele se fac doar pe hartie, comisia de inventariere nici macar nu stie cum arata un produs(sunt cam 3000 de produse in gestiune). nu are nimeni interes sa se inregistreze lipsurile, pana si directoarea economica e implicata.
Exista prevederea legala ca inventarierea sa se faca CEL PUTIN o data pe an la acea inventariere trebuie sa luati si dvs parte daca gestiunea e a dvs. Daca aceasta inventariere anuala s-a facut iar lipsurile au fost consemnate si dvs ati semnat credeti-ma ca nici nu vreau sa ma gindesc ce se poate intimpla. Cert este ca s-ar putea sa aveti o mare problema a carei rezolvare ma depaseste.
Succes!!!!
precizez ca avansarea in functie s-a facut acum un an, odata cu absolvirea unei facultati. nu s-a schimbat nimic salarial sau in ce priveste indatoririle de servici.
lipsurile nu vor sa fie comsemnate, asta e problema. si pe mine ma depaseste, de-asta caut aici ajutor.
Inventarele care le-ati semnat pana acum inteleg ca nu contin minus inregistrat in gestiune. Cred ca nu ar trebui sa va faceti griji,dar eu in locul Dvs . as incerca sa imi gasesc un alt loc de munca.
Ceea ce se intampla in acea societate nu este tocmai legal,pana la urma cineva tot va raspunde pentru toate acestea. Iar administratorul nu va mai poate obliga sa semnti acest inventar ,din moment ce Dvs. aveti alta functie acum. Poate si acesta este motivul avansarii ,v-ati gandit si la acest aspect?

Interventie moderator
Va rog nu mai postati mesaje consecutive,contravine Regulamentului de postare al mesajelor in forum. Mesajele se pot reedita intr-un interval de 24 de ore de la publicare. Asteptati sa vi se raspunda si postati din nou,sau reeditati.
Va multumesc.

Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Predarea de gestiune eindianu eindianu am si eu o intrebare legata de predarea unei gestiuni, sunt gestionar la o firma de logistica am vrut sa-mi dau demisia de la firma actuala si a fost facut un ... (vezi toată discuția)
Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune dorina carmen dorina carmen lucrez la un magazin mixt si la penultimul inventara iesit olipsa de 60.000.000 mil. patroana a decis sa ne ia cate doua mil. in fiecare luna pana se ... (vezi toată discuția)