Fiind institutie publica (scoala) atunci sigur salariile sunt virate pe card ... pe baza extrasului de cont se poate verifica ca vi s-a platit salariul ... daca doriti sa vedeti ce salariul brut aveti, atunci solicitati eliberarea unei adeverinte in care sa fie continut si salariul pe care-l aveti.
il inteleg , doreste sa stie nu numai ce salariu brut are ci si din ce este format acesta .
am inteles ca primeau un salariu tarifar la care se mai adaugau div. si ca anul acesta s-a micsorat ....
multi doresc sa verifice corectitudinea datelor , este normal sa ceara si sa primeasca un fluturas mai ales cand au loc modificari ale salariului sau salariul este compus din mai multe (prime, cmed,sporuri, comisioane ,retineri....)
daca directorul nu va da solicitai la contabilitate .(acolo unde vi se calculeaza acestea)
Stat de plata salarii
lucyll
Statul de plata salarii la o societate comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ? salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)
Fluturas de salariu
alanda
Sunt invatatoare in mediul rural.Salariul meu intra pe card.Cum pot sti ce salariu si ce sporuri am daca nu mi se elibereaza un fluturas ? Exista o lege ... (vezi toată discuția)