avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Multe obiecte de activitate....declaratia pe propria ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Multe obiecte de activitate....declaratia pe propria raspundere.

Buna ziua, am si eu o intrebare...cum completez declaratia pe propria raspundere model 2 de la ONRC, daca am de exemplu 7 clase CAEN de activitate trecute in actul constitutiv. Adica doresc o firma de constructii care sa se ocupe de tot de la ridicare de cladirei, finisaje , instalatii etc, si astfel cuprind cam 7 clase din CAEN. Si nu am destul spatiu pe respectiva declaratie sa le trec pe toate, mai ales pe cele din 4 cifre.
Deci cum o completez?
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 12:45, 24 Februarie 2011
In declaratie se trec doar codurile CAEN din 4 cifre.
Daca nu aveti suficient spatiu, completati mai multe formulare (declaratii model 2)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl asociat unic = administrator in februarie 2014 - ghid practic adinutza2602 adinutza2602 Voi incerca sa prezint pasii pe care i-am urmat pentru a inmatricula SRL-ul cu asociat unic, care este si administrator. Actele le-am depus si obtinut in luna ... (vezi toată discuția)
Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen la sediul social bestb bestb Buna ziua! Daca vreau sa modific obiectul principal de activitate si sa mai adaug si alte coduri caen, va trebui ca pe declaratia model sa trec toate codurile ... (vezi toată discuția)