avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA nelamuriri completare declaratia 392 B-urgent
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

nelamuriri completare declaratia 392 B-urgent

O intreprindere familiala cu activitate de comert cu amanuntul,neplatitoare de TVA , impozitata in sistem real si care vinde produsele eliberand bon fiscal (seara scoate z-ul) cum completeaza declaratia 392 B?
1.ce inseamna cifra de afaceri,cumva venitul brut care se trece in RJIP,adica totalul z-urilor?...
2.la livrari ce se trece....
In reg. jurnal de inc. si plati eu am
venit brut(z-urile )minus platile=venit net

Cel mai recent răspuns: Roxie , utilizator 16:52, 25 Februarie 2011
6.000 lei este in intervalul 0 lei - 119.000 lei , deci : DA , depuneti.
Este suficienta listarea cu cod de bare .
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediile fara plata cum se inregistreaza in d112 cane petruta cane petruta Am o nelamurire legata de declaratia D 112. O societate are un singur angajat iar acesta a fost in luna ianuarie 2011 in concediu fara plata. Eu am completat ... (vezi toată discuția)
Pfa declaratia 329b Daniel78 Daniel78 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un rapsuns la urmatoarea problema: sint PFA, neplatitor de TVA, din 2007 si veniturile cumulate anuale se incadreaza, in ... (vezi toată discuția)
Declaratii 2010 pfa norma de venit neplatitor de tva Marius_MX Marius_MX Salut, Pentru un PFA cu norma de venit neplatitor de tva. Fac doar facturi externe. Trebuie sa depun declaratii pentru anul 2010? Daca da ce trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)