avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Ce obligatii mai are angajatorul fata de ITM in 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Ce obligatii mai are angajatorul fata de ITM in 2011

De la 01.01.2011 nu se mai primesc documente la ITMB. Oare chiar nu mai avem nici-o obligatie ?
Cel mai recent răspuns: dan_6393 , utilizator 07:02, 3 Martie 2011
acasa@moucha.org a scris:

De la data de 01.01.2011 ITM devin ceea ce ar fi trebuit sa fie de la
inceputul existentei lor,adica INSPECTORATE.Si cum o inspectie se
face LA LOCUL FAPTEI,dumnealor nu mai au decat atributii de CON-
TROL.Se termina astfel cu cozile interminabile de la ITM;nu stiu daca se va termina si cu...CIUBUCURILE!?
Electronic se transmit statele de plata si REVISAL,banuiesc ca ON
LINE.Dusul la ei cu discheta era o prostie mai mare decat Himalaia!
Ce daca COR nu este actualizat;meseriile vechi nu si-au schimbat
codul iar meseriile nou introduse se pot descarca de pe internet.
Nu va impacientati deoarece cu salariati in Ministerul Muncii
precum acel domn parasutat la vama Bucuresti treburile nu au
cum sa mearga bine.

Vechile meserii si-au schimbat codurile prin Hotararea nr. 1.352 din 23 decembrie 2010 privind aprobarea structurii Clasificarii ocupatiilor din Romania - nivel grupa de baza, conform Clasificarii internationale standard a ocupatiilor - ISCO 08.
Spre ex.
in vechiul COR Ambalator - grupa de baza 9320 in noul COR Ambalator - 9321.
in vechiul COR Agent vanzari - grupa de baza 3419, in noul COR Agent vanzari - 3322
Daca de la sfarsitul lunii iunie voi primi cartea de munca,cei care se vor angaja dupa aceaasta data,ce act va avea ca dovada ca e angajat? ...banuiesc ca nu doar o adeverinta de salariat
Dusul la ei cu discheta era o prostie mai mare decat Himalaia!

Nu, nu a fost o prostie mai mare. Era vorba că vom depune actele pe suport electronic, nu că le vom transmite on-line.

si eu stiam ca se depune on line doar revisalul.Program de revisal ai sa depui ,dar statele de plata cum le depui on line?

Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2011
primavera, utilizator

Alte discuții în legătură

Programul revisal nou de la 01.08.2011 ? 22.08.2009 22.08.2009 Va rog asi dori sa stiu unde gasesc actualizarea programului REVISAL de la data de 01.08.2011 , am cautat pe ITM , versiunea 5.0. dar nu ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal dumi32 dumi32 Buna ziua am urmatoarea problema in ce priveste preluarea datelor din Revisalul vechi, anume imi apare urmatorul text : Baza de date incarcata nu ... (vezi toată discuția)
Procedura angajare salariati_pt. angajatori claudia_d claudia_d Buna ziua, Am rugamintea sa-mi detalieze cineva avizat procedura de angajare a salariatilor dupa NOUL Cod al Muncii, pasii de urmat de catre un ... (vezi toată discuția)