avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale teren indiviz
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

teren indiviz

buna ziua am o rugaminte daca ma puteti ajuta am cumparat apartament suprafata utila totala de 51,30 mp,suprafata totala construita fiind de 65,86 mp,impreuna cu cota parte indiviza de 5,51 % din partile comune (hol intrare,casa scarii,) si cota parte indiviza de 5,51 % din teren in suprafata de 5341 mp reprezentand terenul in indiviziune de 30,63 mp.
La acestea eu platesc impozit pe cladire si separat impozit pe teren.
Terenul despre care vb este trecut la taxe si impozite 8 mp sub cladire si 22 mp din curtea care inconjoara blocul.
Constructorul a facut pe acest teren (curte cum au declarat la taxe si impozite) locuri de parcare si percepe o taxa de 50 ron pe luna.
Este normal ca el sa perceapa o taxa pe un teren care este trecut in toate actele de propietate ca parte indiviza si fiecarui apartament revenindui mai mult sau mai putin in functie de suprafata apartamentului.Numarul de apartamente este de 120 din care unele cu 2,3 camere sau duplex
Cel mai recent răspuns: musca_lym , utilizator 20:35, 1 Martie 2011
Sunteti sigur ca este terenul aferent curtii ??
Daca DA, , atunci nu au voie !!!
da este aferent curtii
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata de teren aferent doiarul doiarul Buna seara, am si eu o nelamurire, cu toate ca am cautat pe forum nu am gasit un raspuns concret; in cadastrul apartamentului dintr-un bloc vechi 80\', ... (vezi toată discuția)
Teren in proprietate, dar la care au acces si vecinii. Valentin2222 Valentin2222 Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc de 2 etaje, unde apartamentul de la parter are si o curte (teren) in proprietate, ingradita, cu acces ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune teren comun bloc AnittaClaudia AnittaClaudia Buna seara, In primul rand rog moderatorii sa schimbe forumul in cazul in care nu m-am adresat unde trebuie. In al doilea rand va multumesc tuturor celor ... (vezi toată discuția)