avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general 392 B la Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

392 B la Intreprindere individuala

Buna. Am o mica problema. Am fost la finante si am auzit ca trebuie depusa declaratia 392 B si pentru intreprindere individuala pentru cifra de afaceri. Am un i.i. la care am un angajat cu conventie de la somaj. Conventia (600 ron) primita de la somaj trebuie calculata in cifra de afaceri sau nu intra numai veniturile din vanzari acolo?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 13:15, 28 Februarie 2011
Cifra de afaceri cuprinde suma totala a veniturilor din operatiunile comerciale efectuate de firma, respectiv vanzarea de marfuri si produse ori prestarea de servicii intr-o perioadă de timp determinata. Veniturile din subventii nu intra in calcul cifra de afaceri.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
Popa Adrian, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce reprezinta cifra de afaceri la o intreprindere individuala? auraneg auraneg Buna seara, Am o intreprindere individuala la care lucrez doar eu pe un taxi, Trebuie sa depun declaratia 392 B si cum nu ma pot bucura de colaborarea cu un ... (vezi toată discuția)
Ce este cifra de afaceri? ismi3ismi ismi3ismi va rog mult,cifra de afaceri pe care trebuie sa o trec in Decl 392b (sunt neplatitoare de TVA),este suma incasarilor sau suma facturilor emise de mine pe anul ... (vezi toată discuția)
Calculul facilităților acordate salariaților cu activitate în construcții: cum se calculează cifra de afaceri totală cumulată de la începutul anului, inclusiv din luna de raportare? tatiana1 tatiana1 Veniturile din vanzarea marfurilor altele decat cele din productia proprie intra in\" cifra de afaceri totala cumulata de la inceputul anului,inclusiv din luna ... (vezi toată discuția)