avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general registru de incasari si plati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

registru de incasari si plati

Buna ziua ! Sunt agent de asigurari (PF) inregistrata la finante cu certificat de inregistrare si as dori sa va intreb in ce mod trebuie completat registrul de incasari si plati avand in vedere ca borderoul de plati de la firma cu care lucrez il primesc in luna urmatoare .De exemplu pentru incasarile din decembrie am primit borderou in ianuarie dar cheltuielile deductibile sunt pe decembrie.Imi cer scuze daca nu m-am exprimat prea pe inteles.
Cel mai recent răspuns: camellia_camy , utilizator 12:05, 5 Martie 2011
nu va incurcati in cheltuieli SIMPLU in registrul de incasari si plati se trec doar platiile si incasariile facute in luna respectiva.

NU PUTETI TRECE PLATI IN REGISTRU facute in anul PRECEDENT pentru anul in curs adica plati-chitante din anul 2010 in anul 2011.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
doradragan, utilizator
Am inteles ca nu pot fi trecute cheltuieli din anul precedent,nu asta era problema,ci modul de completare.Borderoul cu incasarile pe ianuarie l-am primit pe 25 februarie(este datat in februarie 25 ) si cheltuielile le insirui cu data de ianuarie .Asta e dilema ,ca au date diferite si nu stiu cum sa le completez in registru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii pe i.i. costachel costachel Buna ziua. As dori precizari in urmatoarea situatie: I.I. neplatitoare de TVA, fara angajati. Poate cumpara de la PF -ce are acte de provenienta- o serie de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa alina240 alina240 Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)
Completare rjip catalinabunea catalinabunea Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de completarea registrului de incasari si plati. 1. Incasarile provin din activitati diferite (mai multe coduri ... (vezi toată discuția)