avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pret ANL - cum se stabileste ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pret ANL - cum se stabileste ?

Buna ziua,

Fac referire aici la Legea 152/1998 si modificarile aduse de OG 14/2010, mai precis articolul 9, alineatul 2, litera d.. Este vorba despre stabilirea pretului de vanzare a locuintelor ANL.

Am doua intrebari:
1. Care este metodologia prin care se calculeaza pretul de vanzare a unui apartament ANL inchiriat si in legatura cu care chiriasul isi exprima dorinta sa il cumpere ?
Ma refer aici la lege in sine, probabil ca exista legislatie care arata in mod clar cum se calculeaza aceste proprietati, atunci cand un chirias doreste sa isi cumpere apartamentul.
2. Este normal (legal) ca in acest pret sa intre cota parte din adaposturile atomice (exista si asa ceva in multe blocuri ANL... :-) ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Legea nr.152/1998 vladiana vladiana Avand in vedere modificarile/completarile aduse Legii nr.152/1998 prin Legea nr.221 / 28.07.2015 va supun atentiei urmatoarea situatie : -pana la data ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare apartament anl. buna ziua! ... Kanis Kanis Anulare contract vanzare-cumparare apartament ANL. Buna ziua! Am cumparat in 2018 un ap,ANL cu 2 camere. In care am locuit initial cu chirie. Ieri am primit ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare apartament anl ?? buna ziua! ... Kanis Kanis Anulare contract vanzare-cumparare apartament ANL ?? Buna ziua! Am cumparat in 2018 un ap,ANL cu 2 camere. In care am locuit initial cu chirie. Ieri am ... (vezi toată discuția)