Emilika40 
	    	Utilizator

Emilika40 
	    	Utilizator	    

Municipiul X se vede obligat sa puna in aplicare prevederile art.11 din Legea 152/1998 in sensul sesizarii Institutiei Prefectului pentru a efectua demersurile prevazute de lege in vederea anularii contractului de vanzare-cumparare.
 Ettien 
	    	Utilizator

Ettien 
	    	Utilizator	    

Ettien 
	    	Utilizator

Ettien 
	    	Utilizator	    

andrei2005 
	    	Utilizator

andrei2005 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Ettien	                   

Buna ziua.Am facut si eu un contract de vanzare cumparare (pt o locui ta ANL) acum un an la sfarsitul februarie 2020.dupa un an in martie 2021 au constatat ca ... (vezi toată discuția)
	                    Ettien	                   

Buna ziua.Am facut si eu un contract de vanzare cumparare (pt o locui ta ANL) acum un an la sfarsitul februarie 2020.dupa un an in martie 2021 au constatat ca ... (vezi toată discuția)

Dryft	                   

Discutia priveste pe toti proprietarii de locuinte ANL din Romania, care au achizitionat cu plata integrala aceste locuinte, dupa ce in prealabil au fost ... (vezi toată discuția)
	                    Dryft	                   

Discutia priveste pe toti proprietarii de locuinte ANL din Romania, care au achizitionat cu plata integrala aceste locuinte, dupa ce in prealabil au fost ... (vezi toată discuția)

georgelgica	                   

Legea nr. 89/2008 modifica Legea nr. 152/1998 privind infintarea ANL prin introducerea unui art nou si anume:"Autoritatile administratiei publice locale au ... (vezi toată discuția)
	                    georgelgica	                   

Legea nr. 89/2008 modifica Legea nr. 152/1998 privind infintarea ANL prin introducerea unui art nou si anume:"Autoritatile administratiei publice locale au ... (vezi toată discuția)