Am vazut ca la status exista 2 variante: online si offline.
NU cred ca ar strica daca s-ar putea posta, ca la messenger, si alte tipuri de mesaje. De exemplu: " in concediu", "revin in data de...", sau "nu-mi merge netu'"...
Nu mi se pare mult 102 mesaje primite intr-o saptamana, mai ales cand esti atentionat pe mail ca ai primit un mesaj privat pe avocatnet.ro, plus alte mesaje private sau cereri de consultanta ;)
Consider ca o cerere de consultanta poate astepta un raspuns cateva zile, ca doar nu se va sta in CO cateva luni de zile :)
Am scris majoritatea pentru ca aveam cateva mesaje (cred ca vreo 10) de la cunoscuti, ca cele de la necunoscuti mi le blocheaza automat. Mesajele prin avocatnet le primesc chiar daca solicitantii imi sunt necunoscuti :) logic
Daca urmaresti mai multe subiecte de discutii si daca mai primesti mesaje private si de consultatii se pot aduna mesaje. Si eu m-am mirat...
Ideea e ca nu e mare lucru ca mi-a scazut rating-ul pentru ca in 2 zile mi-a trecut de 8 si se poate reface la loc daca activezi cat de cat, asa ca, mie personal, nu mi se pare atat de necesara "inghetarea" rating-ului. Insa posibilitatea schimbarii status-ului mi se pare utila...