avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz

vreau sa plec de la locul actual de munca unde sunt angajata pe perioada nedeterminata. mi se va acorda preaviz. in ce consta. doresc sa imi platesc singura cartea de munca pana imi gasesc alt job unde si cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:53, 1 Martie 2011
Preacizul se da cand urmeaza sa fi disponibilizat cu 20 zile lucratoare inainte de desfac. CIM.La expirarea preavizului se desface CIM
Pentru plata vechimii iti poti face contract la casa de pensii , casa de asigurari de sanatate si la AJOFM-somaj
Depinde de cum doriti sa se inceteze raportul de munca va putem spune situatiile in care se acorda preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - demisie / dat afara? kym kym Buna ziua, Ieri am aflat ca trebuie sa parasesc actualul loc de munca, pentru ca situatia firmei esta una proasta si nu mai au din ce sa imi plateasca ... (vezi toată discuția)
Salariat, doresc sa ies cu ajutor de somaj ... icoman icoman Buna ziua. Am urmatoarea situatie: Am plecat de la un job la alt job (cu continuitate, contract de munca 8 ore in ambele cazuri), care dupa 3 luni mi-am ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca Klarat Klarat Buna ziua, Asi dori sa-mi spuneti daca in conditiile date mai jos pot beneficia de ajutor de somaj: \"Avand in vedere reducerea volumului de comenzi si ... (vezi toată discuția)