avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa indemnizatie de crestere a copilului

Buna ziua,

Va rog mult dati`mi si mie un raspuns sigur...In prezent sunt in crestere copil pana pe data de 11 aprilie... de asemeni acum sunt insarcinata in 4 luni si pe 15 august trebuie sa nasc al doilea copil... De pe 11 aprilie pe 15 august nu ma pot duce la serviciul unde am lucrat inainte de prima nastere deoarece au zis ca nu ma pot plati ca e criza... Intrebarea mea este: Pot intra in somaj din aprilie pana in august ca sa pot lua indemnizatie de crestere a copilului si ptr cel de`al doilea copil? Va multumesc...
Cel mai recent răspuns: cr3eatza , utilizator 10:27, 3 Martie 2011
Am inteles ce ziceti dar daca nu vrea sa imi inceteze contractul de munca cu desfiintarea postului? Ca stiam ca daca la un angajat ii inchide contractul de munca cu desfiintarea postului, apoi angajatorul nu mai poate face o reangajare pe acelasi post timp de un an...
Nu exista o asemenea prevedere legala (ca nu mai poate face angajare un an de zile).
Am inteles... Va multumesc foarte frumos pentru informatii...sunteti foarte amabil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa ccc ContSters201854 ContSters201854 Buna seara, momentan sunt in concediu pt cresterea copilului pana la 2 ani. In iunie 2012 ar trebui sa ma intorc la serviciu (expira cei doi ani) dar nu am ... (vezi toată discuția)
Reincadrare munca dupa cic ancavasilache ancavasilache Buna, As avea si eu o nelamurire: In 1 oct 2011 urmeaza sa imi inceteze concediul pentru cresterea copilului care implineste 2 ani. Am fost in concediu pe ... (vezi toată discuția)
Intrebare Szegedi Szegedi Buna seara, sunt insarcinata in luna a 3-a iar firma la care lucrez de aproape 3 ani se muta in alt oras.Pot sa cer sa ma trimite in somaj? Daca sunt somera ... (vezi toată discuția)