avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Cati ani vechime poate avea Prima Casa?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Cati ani vechime poate avea Prima Casa?

Ma intereseaza cati ani vechime poate avea o casa pentru a o putea cumpara prin programul Prima Casa? Multumesc anticipat pentru raspuns. Violeta
Cel mai recent răspuns: ContSters190226 , utilizator 10:57, 7 Martie 2011
Asta depinde de politica bancii care va acorda creditul. Banca este interesata ca in caz de neplata sa va poate executa silit in baza ipotecii pe care o constituiti asupra imobilului cumparat. Or, imobilul trebuie sa aiba valoare reala, de piata, mai mare decat valoarea creditului. Prin urmare, vechimea imobilului conteaza doar in masura in care acesasta ii scade valoarea de piata. De regula, locuintele vechi au valoare mica, chiar daca sunt mai bune decat cele relativ noi, adica de 10 - 15 ani.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un bun ipotecat poate fi executat de altcineva? ianos ianos Daca am apartamentul ipotecat la o i.f.n o alta banca poate sa execute silit acel apartament? (vezi toată discuția)
Credit fara ipoteca ! infolegi infolegi In cazul creditului de nevoi personale se poate face executare silita pe proprietati ( casa, masina, etc ) daca in contract au fost specificate ca si garanti ... (vezi toată discuția)
Poate fi executat un bun deja ipotecat ? mihai2454 mihai2454 Detin un bun achizitionat prin credit ipotecar. Daca un tert obtine un titlu executoriu pentru averea mea personala , poate sa execute acel bun care este deja ... (vezi toată discuția)