avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazine.......amnda penala sau inchisoare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazine.......amnda penala sau inchisoare

Buna ziua
Sunt din timisoara si as dori daca se poate sa imi dati simie niste sfaturi.
Am comis un furt dintr-un hipermarket, nu sunt foarte incantat sa va zic dar acum sunt foarte speriat. Am luat cateva produse de la un raion de electronice si it si o sticla de bautura, am fost vazut pe camera de supraveghere si oprit la iesirea din magazin, neavand bani sa platesc toate cele luate le-am bagat in geaca. agentii de paza m-au oprit si m-au dus intr-o camera unde m-au intrebat daca am produse care nu sunt platite, am cooperat nevrand sa imi ingreunez situatia stiind ca nu mai am cum sa scap.
Ulterior a fost chemat un achipaj al jandarmeriei care m-a legitimat, mi-a luat declaratie, a facut fise de predare a bunurilor luate.
Mentionez ca e prima abatere de genu asta.
Daca este vre-un avocat pe penal din Timisoara care m-ar putea ajuta in aceasta legatura rog sa raspunda.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:47, 5 Martie 2011
Aceasta inseamna ca nu exista niciun prejudiciu si va este de mare folos in ceea ce priveste apararea dvs.
Sa inteleg ca am sa primesc doar o amenda administrativa? Trebuie sa imi caut un avocat care sa ma reprezinte in instanta?
Nu va poate spune nimeni pe un forum ce pedepsa vi se va da.
Daca e amenda administrativa, aceasta se dispune de catre procuror, asa ca nu mai e cazul de instanta.
Oricum va recomandam sa va angajati avocat si daca sunteti chemat la sectia de politie pentru declaratii, si mai ales daca procurorul decide trimiterea dosarului in instanta.
Da, in mod cert nu se poate spune.
In momentul in care va angajati avocat sau il veti consulta si il veti plati se va discuta in concret,pe caz.
Este indicat sa va angajati sau sa consultati avocat mai inainte de a fi audiat.
Exista si avocati care au deschis seria cu privire solutiile dispuse cu referire la aceste fapte din vremuri in care se dispunea retinerea persoanei...
Va multumesc pentru sfaturi.

Alte discuții în legătură

Furt calificat-va rog, ajutati-ma! andrei233 andrei233 In a doua jumatate a anului 2008 am mers intr-un hipermarket impreuna cu 2 persoane. Urma sa facem unele cumparaturi. Am pus in cos cateva alimente. Dintr-o ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - oglinzi auto simply_me simply_me Buna ziua. Am fost prins in flagrant de catre politie furand oglinzi auto impreuna cu un amic. Eu eram cel care statea de 6 iar el l-e lua de pe masina. Am ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket damiannatasa damiannatasa daca esti prins de catre ageenti de paza de la supermarket cu produse neachitate asupra ta si ulteror le achiti si chea]ma politia ce se intampla a fost o ... (vezi toată discuția)